Весна, любов та натхнення в пісні Артема Кая - "Там, де ти"

#Тема дня

Разом зі свіжим весняним повітрям приходять нові переживання, хочеться любові й кохання, хочеться забути про все і співати про щастя на увесь світ.

У своїй новій авторській роботі, Артем Кай (Артем Нікітін) висловлює не лише переживання насолоди від обіймів коханої людини та відчуття піднесеності до сьомого неба від щастя, в ній співак розповідає про здатність людей бути близькими навіть не перебуваючи поруч. Пісня "Там, де ти" про силу бажання бути разом, про прагнення будувати новий світ та йти пліч-о-пліч крізь усе життя.

Сам артист ділиться, що написав цю пісню після складного періоду свого життя і вона увібрала в себе весь позитив, який він відчув після його проходження. "Коли людина кохає, то будь-який лід у її серці рано чи пізно розтане. Кохайте та будьте щасливими." – прокоментував свій новий музичний твір Артем.

Режисер Влад Разіховський та оператор Олексій Мілокост зняли на пісню сповнений позитиву та почуття доброго гумору художній відеокліп. Головними героями майже автобіографічного відео стали автор і виконавець Артем Нікітін та співачка Lida LEE.

У кліпі розгорнута ідея зародження почуттів цілковито протилежних людей. Він – молодий амбіційний бізнесмен, вона – безтурботна жителька великого міста. У кожного з них свій власний ритм життя, власні інтереси та мрії, якім судилося переплестися завдяки випадку. Одній доленосній зустрічі…

Локацією музичної короткометражки став столичний хмарочос – як символ кохання, котре сягає неба. "Висота, як і закоханість, асоціюються в мене зі свободою, від якої перехоплює подих та прискорюється серцебиття. Сподіваюся, глядачі відчують ці емоції", - ділиться артист.

Там, де ти - Артем Кай
Текст пісні та відео до композиції

#Наша сімка

Cімка нових комозицій

* * *

#Композиція

Там, де ти - Артем Кай

Загальна оцінка (рейтинг композиції)rat55 загальна оцінка: rat55

Виконавець: Артем Кай

Слова: Артем Нікітін

Музика: Артем Нікітін, Мар’яна Головко

Там, де ти

<1>

У очах твоїх день,
А у посмішці ніч…
У ніжних римах пісень
Я в полоні обійм.

Я торкаюсь неба – там, де є ти…

<приспів (х2):>

Там сонце і хмари, і ліс
Там сяйво очей,
Ніби крила хтось дав
Та й підніс у небо.
Там, де ти,
Там мій день.

Там, де ти – там мій день…

<2>

Неторкаючись – твій,
Незбагненна моя…
За тобою світ за очі, за обрій,
Серце ціле віддам.

Ми разом побудуємо світ
Чистий, як немовля…
Вір мені, най розтане той лід,
Що створила зима.

Я торкаюсь неба – там, де є ти…

<приспів. (х2)>

Там, де ти – там мій день…

У очах твоїх день,
А у посмішці ніч…
У ніжних римах пісень
Я в полоні обійм.

<приспів.>

* * *